Kissahoitola

Kodinomainen kissahoitola Suvitie!

Toimii myös korona-aikana! Eikä kissahoitola lomaile, vaan on aina auki.

Kissahoitola toimii osoitteessa Juhalantie 16, Topeno (Loppi). Vuoden 2020 alusta kissahoitola on oma yritys ja toimii nimellä Kissahoitola Suvitie Ay. Sähköpostiosoite kissahoitolasuvitie@outlook.com

Kissahoitolan omat kotisivut www.kissahoitolasuvitie.fi , löytyy myös Instagramista!

Tilan nykyinen päärakennus on rakennettu 1950-luvulla ja sitä on jatkettu 1990-luvulla. Tila on alun perin ollut Leppäniemen kartanon torppa. Alkuperäinen päärakennus on palanut, mutta pihapiirissä ovat vielä 1800-luvulta peräisin olevat hirsiset navetta, sauna ja kaksikerroksinen aitta. Kissahoitola toimii päärakennuksessa. (kuvassa matala osa)

Kissahoitola, eli kissahotelli, toimii kissasi kotina sen aikaa, kun itse olet vaikkapa matkoilla. Tällä hetkellä pystymme ottamaan vastaan kerralla 4 kissaa, tai neljän perheen kissat. Lisäksi on yksi kesähuone kissoille. Olosuhteet ovat niin kodinomaiset kuin hygieniavaatimukset antavat myöten. Kolmesta häkistä kissa pääsee ulkoilemaan ulkohäkissä. Kaikissa häkeissä on oma ikkuna ja kiipeilytelineitä ja tasoja. Häkeissä on normaali huonekorkeus ja lattiapinta-alaa n 3 m2. Pyrimme antamaan kissoille mahdollisimman yksilöllistä hoitoa ja halutessasi voit varata tilat vain omalle kissallesi/kissoillesi! Sopii hyvin siis myös aroille kissoille.

Meillä itsellämme on tällä hetkellä 5 kissaa. Kaksi leikattua kollia toimivat ns. navettakissoina, eli pitävät vahinkojyrsijäkannan tilallamme kurissa. Mirre on syntynyt 2004 ja Murre 2005. "pikkupojat" Lampuri ja Pilkku ovat vasta n 7 vuoden ikäisiä ja he muuttivat sisäkissoiksemme syksyllä 2018. Sissi-neiti täytti kesällä 2018 20 vuotta ja menehtyi sitten. Kaikki kissamme ovat maatiaiskissoja. Ilona-kissa muutti luoksemme keväällä 2020.

Hoitokissat tapaavat meidän kissamme mahdollisesti vain ulkoillessaan verkkoaidan takaa. Ikkunasta kissat voivat seurailla mm alpakkapoikiemme ulkopuuhia ja puutarhan lintuja.

Hirsiaitta      Pihapiiriä

Kissahoitolan hinnasto

1 kissa     sis. kuivaruuan         15 e / vrk

1 kissa     asiakkaan ruuat       13 e / vrk

Saman perheen toinen kissa tai useampia kissoja:

sis. kuivaruuan         13 e / vrk / kissa

asiakkaan ruuat       11e / vrk / kissa

Tarvittaessa kuljetus alueelle Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Forssa, Karkkila. Nouto 30e, palautus 30e. Lopen alueella nouto 15e ja palautus 15e.

 

Hinnat sisältävät alv 24%.

Hoitoon tuotavalla kissalla tulee olla rokotustodistus. 
Pitempiaikaisen hoidon hinta katsotaan tilannekohtaisesti sopivaksi.

kissahoitola ulkoilu

 

 

 

© Suvitien kotieläintila Sivukartta EtusivuKotisivujen suunnittelua