Kissahoitola

Kodinomainen kissahoitola Suvitie!

Kissahoitola toimii osoitteessa Juhalantie 16, Topeno (Loppi)

Tilan nykyinen päärakennus on rakennettu 1950-luvulla ja sitä on jatkettu 1990-luvulla. Tila on alun perin ollut Leppäniemen kartanon torppa. Alkuperäinen päärakennus on palanut, mutta pihapiirissä ovat vielä 1800-luvulta peräisin olevat hirsiset navetta, sauna ja kaksikerroksinen aitta. Kissahoitola toimii päärakennuksessa. (kuvassa matala osa)

Kissahoitola, eli kissahotelli, toimii kissasi kotina sen aikaa, kun itse olet vaikkapa matkoilla. Tällä pystymme ottamaan vastaan kerralla 3 kissaa, tai kolmen perheen kissat. Olosuhteet ovat niin kodinomaiset kuin hygieniavaatimukset antavat myöten. Yhdestä häkistä kissa pääsee tällä hetkellä ulkoilemaan ulkohäkissä. Pyrimme antamaan kissoille mahdollisimman yksilöllistä hoitoa ja halutessasi voit varata tilat vain omalle kissallesi/kissoillesi! Sopii hyvin siis myös aroille kissoille.

Meillä itsellämme on tällä hetkellä 5 kissaa. Neljä leikattua kollia toimivat ns. navettakissoina, eli pitävät vahinkojyrsijäkannan tilallamme kurissa. Sissi taasen on leikattu pitkäkarvainen tyttökissa, joka asustaa pelkästään sisällä. Sissi on jo 18-vuotias ja unohtanut olevansa kissa, joten hän pelkää toisia kissoja. Mirre ja Murre ovat 11- ja 12-vuotiaita ja "pikkupojat" Lampuri ja Pilkku ovat vasta n 4 vuoden ikäisiä. Kaikki kissamme ovat maatiaiskissoja.

Hoitokissat tapaavat meidän kissamme vain ulkoillessaan verkkoaidan takaa. Ikkunasta kissat voivat seurailla mm alpakkapoikiemme ulkopuuhia ja puutarhan lintuja.

Hirsiaitta      Pihapiiriä

 

KISSAHOITOLAN HINNASTO

1 kissa     sis. kuivaruuan         15e/vrk

1 kissa     asiakkaan ruuat       13e/vrk

Saman perheen 2 tai useampia kissoja:

                sis. kuivaruuan         13e/vrk/kissa

                asiakkaan ruuat       11e/vrk/kissa

Hinnat sisältävät alv 24%.

Hoitoon tuotavalla kissalla tulee olla rokotustodistus.

Pitempiaikaisen hoidon hinta katsotaan tilannekohtaisesti sopivaksi.

kissahoitola ulkoilu

 

 

 

© Suvitien kotieläintila Sivukartta EtusivuKotisivujen suunnittelua